Hoe kunnen we helpen?

Kan ik geopende supplementen retourneren?

Nee, geopende supplementen kunnen niet worden geretourneerd bij Human Strength. Bij Human Strength hechten we de hoogste prioriteit aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten, en we nemen strikte maatregelen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd producten van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Het openen van een supplementfles betekent dat het product mogelijk is blootgesteld aan omgevingsfactoren en menselijke contacten die de kwaliteit en veiligheid van het product kunnen beïnvloeden. Om de integriteit van onze producten te handhaven en ervoor te zorgen dat al onze klanten veilige en effectieve supplementen ontvangen, accepteren we geen retourzendingen voor geopende producten.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om te bepalen of een supplement aan je verwachtingen voldoet zonder het te openen. Daarom raden we aan om zorgvuldig productinformatie, beoordelingen en ingrediëntenlijsten te raadplegen voordat je een aankoop doet. Als je vragen hebt over een specifiek product of als je niet zeker weet welk supplement het beste bij je behoeften past, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Onthoud dat jouw tevredenheid en welzijn onze prioriteit zijn, en we streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden bij het kiezen van onze producten. Als je onverhoopt een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice, en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.